Module Cyclus & Vruchtbaarheid

Module Cyclus & Vruchtbaarheid

Redhead girl secretly eating cake.

Je verandert iedere maand in een moordlustige heks en je voelt je in de week voor je menstruatie volkomen k-u-t. Of je wilt graag kinderen, maar het wil niet zomaar lukken. Volgens de arts is er niets aan de hand; toch ben je nog niet zwanger…

Voor alle klachten rondom je cyclus, menstruatie, vruchtbaarheid of kinderwens is er de aanvullende module Cyclus & Vruchtbaarheid. Door voedingstekorten aan te vullen en te kijken naar je leefstijl stellen we een behandelplan op om je klachten te verbeteren.

Wil je graag zwanger worden? Met de kennis uit de onderzoeken gaan we aan de slag om jouw lijf helemaal in balans te brengen. Met voeding en supplementen geven we je lichaam alle bouwstenen om een gezonde cyclus te vormen en de zwangerschap en borstvoedingsperiode vol kracht en energie te dragen.

 

Echt iets voor jou als

 • Een gezonde cyclus of zwangerschap je ultieme doel is
 • Je niet gaat voor de quick fix maar klaar bent voor de grondige aanpak
 • Je gek bent op kennis en daar graag zelf mee aan de slag gaat

Je krijgt:

 • Kennis over welke vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen belangrijk zijn voor een goede vruchtbaarheid & gezonde zwangerschap
 • Duidelijkheid over je hormonale gesteldheid en belangrijke basiswaarden voor een zwangerschap, zoals je schildklierwerking, vitamine D-status en darmflora-oriëntatie
 • Uitgebreid advies over hoe je met voeding en leefstijl een gezonde cyclus en/of zwangerschap kunt ondersteunen
 • De mogelijkheid tot (en advies over) extra onderzoek, bijvoorbeeld uitgebreide screenings van mineralen en zware metalen in je lichaam
 • Bonus: afhankelijk van je vraag krijg je van ons een Goed Boek (Beautiful Babies, InNESTeling, Vrouwenlichaam Vrouwenwijsheid of Balance your Hormones, Balance your Life) waarin alle kennis en achtergronden die wij met je bespreken nog eens uitgebreid beschreven staan

 

Wat kun je verwachten?

De module Cyclus & Vruchtbaarheid vraag je aan in aanvulling op het Darmflorapakket (Basis of Voordeel). Deze module bestaat uit:

 • Schildklieronderzoek (TSH, fT3, fT4 en rT3): een goede schildklierwerking is essentieel voor een gezonde cyclus en/of zwangerschap. Schildklierproblemen zijn wijdverbreid en worden vaak niet ontdekt; wij doen daarom uitgebreid schildklieronderzoek.
 • Vitamine D is een extreem belangrijke factor voor een gezonde cyclus en/of zwangerschap. Omdat ook dit vaak niet getest wordt, doen wij dat even voor je.
 • Groot hormoonprofiel vrouw: een speekselonderzoek naar (de vrije vorm van) de vrouwelijke geslachtshormonen oestrogeen, progesteron, testosteron en DHEA, om te zien of je overal genoeg van aanmaakt en alles netjes in balans is.
 • Homocysteïne: een belangrijke factor voor de vruchtbaarheid en een gezonde zwangerschap; wijst ook een eventueel tekort aan vitamine B12 aan.

Uiteindelijk werken we toen naar een gezond lichaam zonder tekorten en met een optimale darmflora. Zo helpen we je op weg naar een regelmatige en klachtenvrije cyclus en/of een supergezonde zwangerschap!

Wat kost het: je betaalt enkel voor de aanvullende onderzoeken. De kosten van deze module zijn €275,-. Geef bij het intakegesprek aan dat je naast het Darmflorapakket ook de module Cyclus & Vruchtbaarheid overweegt.

Helaas… tot het einde van 2016 zitten we vol! Begin volgend jaar kun je weer een intakegesprek aanvragen en starten met een pakket.

button