Agenda

Agenda

Groene Vrouw AgendaZin om een keer te komen luisteren?
Ik geef veel lezingen voor besloten groepen, zoals ziekenhuizen en bedrijven.
Die zie je hier niet staan.

Maar gelukkig mag ik ook vaak dingen roepen op evenementen die wel open zijn voor publiek.
Hieronder zie je waar je De Groene Vrouw & De Poepdokter kunt horen spreken. De agenda wordt regelmatig aangevuld.

Zelf een lezing of workshop organiseren? Dat kan ook!

 

 

Oktober 2018

Cover_Poepdokter_Junior3 oktober: Lancering De Poepdokter Junior!
Mijn derde boek alweer, dit keer over de belangrijke periode rondom de zwangerschap, baby- en kindertijd. De lancering is op 3 oktober in Hilversum, en jij kunt erbij zijn! Lukt het niet om naar Hilversum te komen? Je kunt het boek ook alvast bestellen in de voorverkoop, dan krijg je zonder verzendkosten een gesigneerd exemplaar thuisgestuurd.
Meer info, boeken & tickets

 • 4-6 oktober: In de Wolken / Ouders van Nu festival
  Direct na de lancering van mijn nieuwe boek vertel ik over de darmflora tijdens zwangerschap, baby- & kindertijd op het In de Wolken-festival in de RAI Amsterdam. Ben je dus nieuwsgierig naar deze gloednieuwe lezing, kom dan even langs in het Theater! Ik sta er iedere dag om 14.00.
  Meer info & Tickets

 • 10 oktober: Lesdag darmen bij De VitamineCoach (OPFG)
  De nieuwe opleiding tot VitamineCoach loopt storm! Als VitamineCoach heb je verstand van veel vlakken, dus ook van de darmen. Daarom verzorg ik een lesdag over de spijsvertering voor deze leuke opleiding van Yvonne van Stigt. En ben je te laat? Niet getreurd, ik kom heus nog een keer terug in de volgende series van deze opleiding!
  Meer informatie

 • 16 oktober: Theater van Beresteyn Veendam
  Een optreden in een echt theater! Mijn moeder zag het al jaren aankomen denk ik, maar ik zelf vind het toch wel speciaal. Al ben ik wel eens de ‘cabaretière van de gezondheid’ genoemd… Maar goed, het gaat toch vooral om de inhoud. Dus. Woon je in Noord-Nederland en wil je tijdens het lachen ook nog iets opsteken? Kom dan naar Veendam!
  Meer info & Tickets 
 • 28 oktober: Festivitaal
  Een verzekeraar doet er natuurlijk goed aan om zijn leden te helpen voorkomen dat ze ziek worden. Verzekeraar De Friesland organiseert daarom een heel festival rondom gezondheid. Ik spreek er ook! En met mij nog vele anderen op het gebied van gezonde voeding, beweging en leefstijl. De toegang is gratis en niet alleen voor leden van De Friesland. Zie ik je in Heerenveen? Ik geef mijn lezing om 11.30 en 13.15 (programmawijzigingen voorbehouden).
  Meer info

 

November 2018

 • 3&4 November: We Are Pregnant
  Krijg je binnenkort een kindje of zijn jullie volop aan het ‘klussen’, dan mag je dit festival natuurlijk niet missen. Prachtig vormgegeven en van alle gemakken voorzien, is dit een heerlijk event om rond te lopen. Voor mij lekker dichtbij, in de Werkspoorkathedraal in Utrecht! Natuurlijk vertel ik je hier (van) alles over de darmflora tijdens zwangerschap, baby- & kindertijd.
  Meer info & Tickets

 • 8 November: Babyconsulenten Nederland
  Zoals ieder jaar verzorg ik ook nu weer een ochtend in de opleiding tot Babyconsulent. We gaan praktisch aan de slag met alles wat je moet weten over de darmen en darmflora van een kleintje – van buikbaby tot babybuik!
  Meer info over de opleiding

 • 16 November: Oriëntatie Darmfloratherapie (RP Sanitas Humanus)
  Terug naar Heerenveen voor een opleidingsmiddag van RP Sanitas Humanus (het laboratorium dat ontlasting- en andere gezondheidsonderzoeken uitvoert). Wil je meer weten over de spijsvertering en hoe je kleine klachten kunt verhelpen? Of ben je benieuwd naar de grote opleiding Therapeutische Microbiologie? Dan is deze middag voor jou!
  Meer informatie & opgeven

 • 17 November: Darmflora tijdens zwangerschap, baby- & kindertijd (RP Sanitas Humanus)
  Deze opleidingsdag is voor professionals die in hun praktijk zwangeren, baby’s en kinderen zien. Wil je deze kwetsbare, maar dankbare doelgroep met meer zekerheid kunnen behandelen? Ik vertel je er alles over tijdens deze lesdag, die (al zeg ik het zelf) zeer goed ontvangen wordt door therapeuten die verder willen met de darmflora & darmgezondheid van deze doelgroepen. In Soesterberg!
  Meer informatie & opgeven