Agenda

Agenda

Groene Vrouw AgendaZin om een keer te komen luisteren?
Ik geef veel lezingen voor besloten groepen, zoals ziekenhuizen en bedrijven.
Die zie je hier niet staan.

Maar gelukkig mag ik ook vaak dingen roepen op evenementen die wel open zijn voor publiek.
Hieronder zie je waar je De Groene Vrouw & De Poepdokter kunt horen spreken. De agenda wordt regelmatig aangevuld.

Zelf een lezing of workshop organiseren? Dat kan ook!

 

 

Januari 2019

 • 5 Januari: FitFest
  Bij Theater aan de Parade in Den Bosch kun je je nieuwe jaar gezond beginnen. Geef je goede voornemens een kickstart met twee dagen vol lezingen én lessen yoga, mindfulness etc. op de eerste editie van FitFest! Ik geef op zaterdag een lezing over het gezond houden van je darmen en darmflora.
  Meer info & Tickets

 

Februari 2019

 • 8 & 9 Februari: Gezondheidsbeurs
  Dit jaar sta ik twee dagen op de Gezondheidsbeurs om je alles te vertellen over de darmen, darmflora, poepen met een krukje en wat je kunt eten om je bacteriën blij te houden. Op vrijdag 8 & zaterdag 9 februari in de Jaarbeurs Utrecht!
  Meer info & Tickets 
 • 20 & 21 Februari: 9 maanden beurs
  De zwangerschap, geboorte en eerste 5 jaar van het leven van je kindje zijn de belangrijkste tijd voor het opbouwen van een gezonde darmflora. In deze lezing vertel ik je alles over deze kwetsbare periode en wat je zelf kunt doen om de buik van je baby de beste start te geven!
  Meer info & Tickets

 

Maart 2019

 • 13 maart: Opleiding Orthomoleculair Therapeut OPFG
  Tijdens de opleiding Orthomoleculair Therapeut kom ik een lesdag verzorgen over de spijsvertering, darmklachten & het verbeteren van de darmflora.
  Meer informatie over de opleiding
 • 20 Maart: Mamacafé Hoeksche Waard
  Voor de mama’s van het Mamacafé Hoeksche Waard geef ik een gezellige lezing over de belangrijke periode rondom zwangerschap, baby- en kindertijd. We bekijken wat je zelf kunt doen om de buik van je baby de beste start te geven, wat je kunt doen als je kindje buikklachten heeft en welke voeding het beste is om mee te starten.
  Meer info & aanmelden
 • 22 & 23 Maart: Darmvitaal (Sonnevelt)
  Tijdens deze tweedaagse bijscholing geef ik iedereen die met gezondheid werkt de kennis en tools in handen om je cliënten met buikklachten verder te helpen. Speciaal voor alle ‘aangrenzende’ beroepen zoals fysiotherapeuten, acupuncuristen, (voedings)coaches, osteopaten, voetreflexonetherapeuten en diëtisten (en nog veel meer) gaan we diep in op alle klachten waar iemand ‘van mond tot kont’ last van kan hebben. Wat zijn de oorzaken, wat kun je op een natuurlijke manier doen en wanneer verwijs je door naar de huisarts of darmfloratherapeut? En welke voedingsrichtlijnen kun je inzetten? Dit en nog veel meer leer je tijdens deze tweedaagse intensive!
  Meer info & aanmelden