Agenda

Agenda

Groene Vrouw AgendaZin om een keer te komen luisteren?
Ik geef veel lezingen voor besloten groepen, zoals ziekenhuizen en bedrijven.
Die zie je hier niet staan.

Maar gelukkig mag ik ook vaak dingen roepen op evenementen die wel open zijn voor publiek.
Hieronder zie je waar je De Groene Vrouw & De Poepdokter kunt horen spreken. De agenda wordt regelmatig aangevuld.

Zelf een lezing of workshop organiseren? Dat kan ook!

 

 

Maart 2019

 • 20 Maart: Gilzer Vrouwenvereniging
  Voor de dames in Gilze geef ik een gezellige lezing over de darmflora en de invloed van voeding op je gezondheid. We bekijken wat onze darmflora zoal voor ons doet en wat je zelf kunt doen om de bacteriën in je buik tevreden te houden.
 • 22 & 23 Maart: Darmvitaal (Sonnevelt)
  Tijdens deze tweedaagse bijscholing geef ik iedereen die met gezondheid werkt de kennis en tools in handen om je cliënten met buikklachten verder te helpen. Speciaal voor alle ‘aangrenzende’ beroepen zoals fysiotherapeuten, acupuncuristen, (voedings)coaches, osteopaten, voetreflexonetherapeuten en diëtisten (en nog veel meer) gaan we diep in op alle klachten waar iemand ‘van mond tot kont’ last van kan hebben. Wat zijn de oorzaken, wat kun je op een natuurlijke manier doen en wanneer verwijs je door naar de huisarts of darmfloratherapeut? En welke voedingsrichtlijnen kun je inzetten? Dit en nog veel meer leer je tijdens deze tweedaagse intensive!
  Meer info & aanmelden
 • 3 april: Ommelander ziekenhuis Scheemda
  Voor de doktersassistenten van het Ommelander geef ik een bijscholing over de darmflora. Wat is het eigenlijk, waarom is het zo belangrijk en welke adviezen kun je je patiënten meegeven om hun darmen en darmflora zo gezond mogelijk te houden? *Besloten lezing*

 

Mei 2019

 • 8 mei: VitamineCoach OPFG
  De opleiding tot VitamineCoach leert je hoe je mensen goed kunt adviseren over een gezonde voeding en leefstijl. Ik verzorg hier een introductie in één dag over darmklachten, darmflora en darmgezondheid. Na deze dag kun je cliënten met veel voorkomende darmklachten helpen de oorzaak op te sporen en aan te pakken, of hen waar nodig gericht doorverwijzen naar een specialist.
  Meer info & aanmelden