Agenda

Agenda

Groene Vrouw AgendaZin om een keer te komen luisteren?
Ik geef veel lezingen voor besloten groepen, zoals ziekenhuizen en bedrijven.
Die zie je hier niet staan.

Maar gelukkig mag ik ook vaak dingen roepen op evenementen die wel open zijn voor publiek.
Hieronder zie je waar je De Groene Vrouw & De Poepdokter kunt horen spreken. De agenda wordt regelmatig aangevuld.

Zelf een lezing of workshop organiseren? Dat kan ook!

 

 

November 2018

 • 3&4 November: We Are Pregnant
  Krijg je binnenkort een kindje of zijn jullie volop aan het ‘klussen’, dan mag je dit festival natuurlijk niet missen. Prachtig vormgegeven en van alle gemakken voorzien, is dit een heerlijk event om rond te lopen. Voor mij lekker dichtbij, in de Werkspoorkathedraal in Utrecht! Natuurlijk vertel ik je hier (van) alles over de darmflora tijdens zwangerschap, baby- & kindertijd.
  Meer info & Tickets

 • 8 November: Babyconsulenten Nederland
  Zoals ieder jaar verzorg ik ook nu weer een ochtend in de opleiding tot Babyconsulent. We gaan praktisch aan de slag met alles wat je moet weten over de darmen en darmflora van een kleintje – van buikbaby tot babybuik!
  Meer info over de opleiding

 • 14 November: Theek 5 Raamsdonksveer
  Een leuke versie van De Poepdokter, met een (gezond) hapje en een drankje erbij! In Brabant, dus dat wordt vast ontzettend lekker én gezellig!
  Meer info & Tickets
 • 17 November: Darmflora tijdens zwangerschap, baby- & kindertijd (RP Sanitas Humanus)
  Deze opleidingsdag is voor professionals die in hun praktijk zwangeren, baby’s en kinderen zien. Wil je deze kwetsbare, maar dankbare doelgroep met meer zekerheid kunnen behandelen? Ik vertel je er alles over tijdens deze lesdag, die (al zeg ik het zelf) zeer goed ontvangen wordt door therapeuten die verder willen met de darmflora & darmgezondheid van deze doelgroepen. In Soesterberg!
  Meer informatie & opgeven

 • 23 November: RP Klantendag
  Sinds een paar jaar geef ik les voor het laboratorium waar de meeste van onze onderzoeken worden uitgevoerd, RP Sanitas Humanus. Op hun jaarlijkse Klantendag presenteer ik dit jaar mijn nieuwste boek. Deze dag is alleen toegankelijk voor therapeuten die werken met de onderzoeken van RP Sanitas.
  Meer info

 • 27 November: Rabobank Ledenavond
  De Rabobank organiseert een avondprogramma voor haar leden met het thema Vitaliteit. Deze avond zal ik met Sophie van den Enk een interview doen over voeding, gezondheid & darmflora.
  Meer info & aanmelden