Hoe ik je kan helpen

Omdat ik ‘er verstand van heb’, krijg ik veel vragen over voeding, gezondheid en supplementen. Echt. Heel. Veel. Vragen. Sommige daarvan kan ik in een paar zinnen beantwoorden, en dat doe ik dan meestal ook. Maar vaak is de vraag in één zin gesteld en beslaat het antwoord een pagina of 4… Als je vragen hebt over je gezondheid, is dit hoe ik je kan helpen:

Blog

Er staan meer dan 450 blogs online over allerhande onderwerpen, van je darmflora tot gezond slapen en van probiotica tot waarom het zo gezond is om af en toe een pauze te nemen. De blogs zijn helemaal gratis en bevatten echt goede informatie (en niet, zoals je veel op het internet ziet, een teaser die vooral bedoeld is om iets  te verkopen). Het kost je even tijd, maar het is voor iedere portemonnee haalbaar om de blogs te lezen. Ze zijn onderverdeeld in categorieën en als je de zoekfunctie rechts bovenaan de site gebruikt, vind je alle blogs die over ‘jouw’ onderwerp zijn geschreven overzichtelijk op een rij!

Boeken

Wil je meer leren over je darmflora, darmgezondheid en voeding? Ik heb de belangrijkste informatie voor je verzameld in mijn boeken:

  • De Poepdokter – Gezond van Mond tot Kont
    Alles wat je altijd over je darmen & flora wilde weten: van je spijsvertering tot darmflora en van verstopping tot poeptransplantatie. Je leert hoe je je darmen en bacteriën gezond houdt én doet inspiratie op met de heerlijke recepten. Verder in de nieuwe versie ook oefeningen en handige kennis over eten (met voedingsdagboek) (en foto’s van mij in een yogapakje).
  • De Poepdokter Junior – Tips voor een Gezonde Bips|
    (Van) alles over darm & flora in de belangrijke periode rondom zwangerschap, baby- en kindertijd én natuurlijk wat je kunt doen als je kindje buikklachten heeft (van reflux tot spruw en van verstopping tot wormpjes). Plus informatie over wat & wanneer je ze het beste te eten kunt geven, én recepten!
  • Gezond van Kop tot Teen
    is het samenwerkingsboek dat ik schreef met Ralph Moorman (De Hormoonfactor), Juglen Zwaan (A Healthy Life) en 8 experts op het gebied van gezondheid. Hierin behandelen we het hele lichaam per systeem en vertellen we je wat je zelf kunt doen om op een natuurlijke manier (weer) gezond te worden. Pascale Naessens schreef heerlijke recepten die ieder systeem ondersteunen.

De boeken kosten minder dan 5 koppen koffie bij de Starbucks, en maken je een stuk gezonder!
We hebben trouwens nog meer boeken en ebooks, ook van andere auteurs Die Er Verstand Van Hebben!

Cursussen

Ben je op zoek naar uitgebreide kennis, precies toegespitst op het onderwerp waar jij mee bezig bent? We hebben cursussen over gezonde voeding en over darmflora & darmgezondheid. De online cursussen kun je volgen op je eigen moment, vanuit je luie stoel. Je vindt ze hier.

Persoonlijke hulp

Wil je liever iemand die echt met je meekijkt en je gerichte adviezen geeft? Daarvoor hebben we verschillende opties:

Shop & Vragenlijn

In onze shop vind je natuurlijke verzorgingsproducten en voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit. We zijn niet verbonden aan één merk; met mijn kennis en ervaring kies ik de beste producten voor je uit. Op basis van wetenschap en werkzaamheid én zonder rotzooi. Je hoeft dus niet meer na te denken over de samenstelling - dat heb ik al voor je gedaan!

Voor vragen over de producten en supplementen die wij verkopen, kun je terecht bij onze vragenlijn, dan helpen we je verder! Je bereikt Noortje via vragen@groenevrouw.nl

Handig om te weten: we hebben veel kennis in huis over gezondheid en het juiste gebruik van supplementen. Vaak kunnen we je vraag dan ook direct voor je beantwoorden. Maar soms is het antwoord op een simpele vraag veel uitgebreider dan je zou denken. Om je goed te kunnen helpen, verwijzen we je voor gezondheidsvragen door naar het Half Uurtje Kennis. Zo kunnen we je echt ondersteunen en met je meedenken – want we willen je niet alleen maar producten ‘aansmeren’ maar je echt helpen gezonder te worden!

Half Uurtje Kennis

Heb je een specifieke vraag of wil je dat ik even met je meekijk naar je voeding en/of supplementen? Daarvoor is het Half Uurtje Kennis. In een telefonisch gesprek kijken we samen naar je vragen en de beste adviezen voor jouw unieke situatie. Het HUK is bedoeld voor korte vragen met beknopte antwoorden, niet voor hele behandelingen - dat kan natuurlijk ook niet in 30 minuten!

Onderzoek & behandeling

Wil je eindelijk wel eens echt weten wat er aan de hand is met je gezondheid, dan kan laboratoriumonderzoek erg nuttig zijn. We helpen je graag om te bepalen welke onderzoeken en eventuele behandelingen passen bij de klachten die je hebt. Het Onderzoekspakket geeft je duidelijkheid over wat er in je darmen gebeurt en welke voeding wel en niet gezond voor je is. Zo kun je snel en gericht aan de slag met een dieet dat echt bij je past of met een gedegen behandeling van je klachten!

Voor therapeuten

Of je nu net begint als therapeut en advies wilt over hoe je een succesvolle praktijk opzet, of al lang bezig bent en gewoon wilt dat ik even meekijk naar de uitslagen van één van je cliënten – ik help je er graag mee verder. Met meer dan 10 jaar ervaring in de praktijk en als ondernemer, heb ik verschillende handige hulpmiddelen voor je.

De Groene vrouw - Eigenwijs in Darmflora, Voeding & Gezondheid | Disclaimer | Privacy- & Cookiebeleid| Algemene Voorwaarden |