Da Book, man!

Da Book, man!

boek

Jawel, het is eindelijk zover! Zo veel mensen vroegen me “Wanneer ga je nu eindelijk eens een boek schrijven?” en om eerlijk te zijn leek me dat niet zo’n goed idee. Als ik soms al zie waar ik in een blogpost begin en waar het dan eindigt… met mijn chaoskoppie leek een boek me volkomen onhaalbaar. Bovendien had ik nog een scriptie en drie afstudeerwerkstukken op het programma staan.

Dus toen ik een tweet voorbij zag komen over ‘Schrijf je boek in één week‘ zei mijn hart direct JA!, maar mijn hoofd moest er nog even over twijfelen.

Uiteindelijk toch ingeschreven en nu zit ik hier, in Oostenrijk, op één van de prachtigste plekjes die je je maar kunt voorstellen. Heerlijk verzorgd volpension en alleen maar mensen om me heen die ook vastbesloten zijn hun boek uit hun hoofd en op (digitaal) papier te krijgen. En dat werkt!

Ik weet niet of ik het boek aan het einde van de week af zal hebben, maar een flink eind is het in ieder geval al wel. Ik gebruik het als eindscriptie voor mijn opleiding, maar jullie zijn de doelgroep voor het boek zelf. Het mag dus in geen geval saai en droog worden; wel begrijpelijk én leuk om te lezen.

Affijn. Hier is de achterflap. Oordeel zelf… en vind je er iets van? Laat het me weten!

Zoveel mogelijk reacties schijnt goed te zijn als je het wilt laten uitgeven, dus wie weet.

 

 

 

Ik weet het, het is klein! Hier is een linkje naar de grotere versie. Laat het me weten als je het nog niet kunt lezen, dan zet ik de ruwe tekst hier even neer :-)

 

Reageren? Gezellig!

Reacties (2)

  • Marieke

    Leuk, leuk, leuk! Is dit nog een concreet boek geworden?

    • De Groene Vrouw

      Het is nog in de maak :-) Ik hoop het dit voorjaar te kunnen afronden.