Even voorstellen: nieuwe compagnette!

Even voorstellen: nieuwe compagnette!

voorstellen

Weten jullie nog? Een paar weken geleden werd ik een volwassen meisje bedrijf, en ging ik op zoek naar een Compagnette. En die heb ik gevonden! Even voorstellen, en een give-away om het te vieren!

Nadat de vacature hier op het blog gestaan had, overweldigden jullie me met reacties. Maar liefst 15 leuke, dappere, mooie, grappige vrouwen heb ik gesproken. Eerlijk waar: als je me een jaar geleden verteld had dat er zó veel mensen zouden zijn die een baan in mijn bedrijf als dream job zagen, dan had ik je niet geloofd. Maar het was wél zo!

Ik zal jullie een geheimpje verklappen: ik heb in mijn hele leven zelf net 2x gesolliciteerd. Dus nu sollicitatiegesprekken voeren was een ontzettend avontuur. Veel geleerd joh! Natuurlijk zaten er een aantal mensen tussen die beter of juist minder goed bij het bedrijf pasten, en een paar echte toppers. Dat werd nog moeilijk kiezen – toch al niet mijn sterkste punt…

Uiteindelijk stak er één iemand met kop en schouders bovenuit. Een goede klik, mooie credentials, woonde in de buurt… na samen een middagje zalf maken (als ‘tweede ronde’) wist ik het zeker: Judith ging mijn nieuwe compagnette worden! En gelukkig was zij zakelijk net zo verliefd op De Groene Vrouw als ik op haar. Onze namen blijken zelfs op elkaar te lijken (Gottenbos & Houtenbos). Hoe cute is dat!

Hieronder stelt ze zichzelf aan je voor. Wij gaan deze maand achter de schermen hard aan het werk om Judith alle ins & outs van De Groene Vrouw en Cute Cotton te leren. Zij zal zich vooral gaan richten op de webwinkels, zodat we die nóg fabuleuzer kunnen maken (Tips? Altijd welkom!). Enneh… ze is organisatorisch 100x beter dan ik, dus hopelijk hoef je nooooit meer te wachten op een product dat niet op voorraad is. Hoezee!

Dit is Judith

En dan beantwoordt ineens ene Judith Houtenbos je mail… Judith_kleinJuist – ik ben de nieuwe compagnette van De Groene Vrouw! Moeder van 2 kleine meisjes, fan van natuurlijke voeding en verzorging, duizendpoot, regelneef, enthousiasteling en nog veel meer van dat soort dingen. Ik pas bij De Groene Vrouw en De Groene Vrouw past bij mij. Samen gaan we dit avontuur aan, vol vertrouwen en met een hoop lol.

Dus krijg je mij aan de telefoon of de mail, dan probeer ik je net zo goed en snel te helpen als Nienke zelf. Uiteindelijk zal ik steeds meer van de webwinkels gaan runnen, zodat zij haar handen vrij houdt voor de praktijk. Maar we blijven het samen doen, dus ook je ingewikkelde vragen over supplementen & gezondheid kun je gewoon blijven stellen.

We hebben grootse plannen, dus stay tuned!

Giveaway

Omdat wij reuze blij zijn, geven we een cadeautje weg. En het is heel bijzonder: een product dat je niet in de webwinkel vindt!  We geven 3x een heerlijk BBB (BodyButterBlock) weg, dat zelfs de droogste pootjes tot in de puntjes verzorgt.

En weet je wat nu het mooie is? De BBB’s zijn het laatste project dat ik gemaakt heb met Jaii-Lana van Leeuwen, die mij de afgelopen 1,5 jaar ondersteund heeft. Hoe symbolisch is dat! Dus ik wil hier ook graag Jaii-Lana bedanken voor haar hulp. Thanx babe! Zij heeft het nu even druk met haar nieuwe beebie, maar je kunt haar volgen op haar eigen blog Leesvoer.

 

Doe je mee?

Wil jij dit heerlijke BodyButterBlock met onder andere Mangoboter, Passievrucht-olie en een zachte Mandarijn winnen? Vertel ons dan in de reacties:

 • waarom jij wilt winnen
 • én wat volgens jou het eerste is dat Judith & Nienke moeten aanpakken.

De drie liefste, grappigste of meest nuttige antwoorden krijgen een bodybutterblock. Wij zitten in een stroomversnelling en we nemen jullie mee, dus je kunt reageren tot en met morgenavond (12 december) 20.30 – want we maken vrijdag de winnaars al bekend!

 

Reageren? Gezellig!

Reacties (26)

 • Lies

  Gefeliciteerd, beiden! :-)

  Hier mijn tips/wensen:
  – Ik mis een houdbaarheidsdatum op de producten. En omdat ik ook lijd aan beroepsmisvorming, vraag ik me zelfs af of dat niet verplicht is. Misschien wel eens de moeite waard om uit te zoeken.
  – Ooit zag ik groei staan op de site, maar die kan ik niet meer vinden. Ik heb het toen niet besteld omdat die volgens mij niet geschikt is voor kinderen jonger dan 6. Ik kan nergens terugvinden of het product ooit nog terugkomt. En zo ja, maak ‘m dan meteen geschikt voor mijn 4-jarige dochter. :-)
  -Een makkelijke Groene-vrouw-bestel-app voor de smartphone.
  -En ik wil winnen omdat ik nooit wat win. :-p
  -Oh ja en ik wil ook nog een overnight-buik-weg-créme zonder bijwerkingen, een anti-chocoladeverslavingspil (ook zonder bijwerkingen) en de op-tijd-gaan-slapen-app. Succes ! :-p

 • Suuz

  Oké, het eerste om aan te pakken? De voorraad in de webshop. Er is (bijna) niets zo vervelend als misgrijpen in een winkel. Of 2 maal verzendkosten moeten betalen omdat dat wat je hebben wil nooit op hetzelfde moment voorradig lijkt te zijn.
  Waarom ik wil winnen? Omdat ik morgen jarig ben. Omdat manlief morgen pas om half 12 ‘s nachts thuis is (en ik dan allang slaap en pas weer wakker wordt als hij al naar zijn werk is). Omdat manlief misschien nog net op tijd een kadootje heeft omdat ik hem maandag een hint gaf, maar misschien is het ook niet op tijd. En ach, t gaat niet om het kadootje, maar zo af en toe mag ik graag verwend worden. Dat er eens even iemand voor mij zorgt.

  Nienke, gefeliciteerd met deze mijlpaal in je bedrijfscarrière. Ik hoop dat deze extra man…eh…vrouwkracht je bedrijf weer een stap verder helpt in de professionalisering en groei van je bedrijf.

 • Mieke

  Judith en Nienke, van harte gefeliciteerd!

  Waarom ik graag een BBB zou winnen? Ik heb een schat van een moeder die ontzettend veel voor ons als gezin doet in een periode dat we dat meer dan nodig hebben. Ze is een Engel! Ondertussen doet het me pijn als ik naar haar droge hielen met tientallen diepe kloven kijk. Ik zou haar graag zo’n block geven.

  Wat jullie het eerst moeten aanpakken? Dat is volgens mij niet iets praktisch maar wel iets heel belangrijks: word een team, praat met elkaar, spreek verwachtingen uit en blijf communiceren. Zodat jullie samen zowel de Groene Vrouw als jullie samenwerking tot grote hoogte kunnen brengen. Bouw aan het fundament!

 • Stieneke

  Hoi

  Gefeliciteerd met elkaar! Heel veel succes en plezier samen.

  En die BBB zou ik wel willen winnen aangezien mijn hoogzwangere lijf en huid wel een boost kan gebruiken. Maar nog liever zou ik deze aan mijn zusje die nog net iets verder hoogzwanger is. Ze heeft een moeilijke huid en kan tegen weinig verzorgingsproducten. Ik heb goede hoop dat ze hier wel tegen zou kunnen.

  En wat jullie als eerste op moeten pakken is vooral door blijven gaan met lekkere cremes en verzorgingsproducten maken. En ook de blogs worden met veel interesse gelezen!

 • Kim

  Nienke; een betere keuze had je niet kunnen maken. Judith; van harte lieverd.
  Op een mooie samenwerking!

  Liefs kim
  Otto, mik & jip

  • Judith Houtenbos

   Superlief!

 • Jolanda

  He Juud, gefeliciteerd! En voorale Nienke, je hebt er een topper bij gekregen.

  Uiteraard wil ik winnen, en alleen maar omdat ik helemaal niet van de natuurlijke ben en benieuwd ben of het inderdaad was is. Laat me graag overhalen.
  Ik heb jammer genoeg geen kinderen met probleemhuiden. Maar heb wellicht wel een tip. Doen jullie al wat met de consultatiebureau’s? Een leuke workshop voor jeugdwijkverpleegkundigen? Zij zoeken ook vaak naar natuurlijke alternatieven voor kindjes met problemen. Amstelveen is daarvoor eeb prima plek!

  • Judith Houtenbos

   Thanks Jolanda, voor je tip en lieve reactie!

 • Meriam derksen

  Hallo lief nichtje Judith,

  Wat geweldig voor je Judith, dit is JE baan,waarin je alles kwijt kunt,
  Dit gaat weer een verfrissend jaar voor je worden,en ik moet zeggen als demonstratrice van Weleda De Groene Vrouw weer een mooie aanvulling is met een nieuw kleurtje,en mooie producten.
  Nu wil ik ze ook graag vergelijken dus om te beginnen met dat beeldschone zeepje,zodat ik misschien wel veroverd wordt door De GroeneVrouw,
  Liefs Meriam (auntie)

  • Judith Houtenbos

   Dank je wel, auntie, niet gewonnen maar we veroveren je natuurlijk graag! Dit mag je niet missen…

 • Lotus

  Lieve Nienke en nu ook Judith,

  Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie aangenomen samenwerking! De blijdschap spat van het scherm! Ik hoop dat jullie samenwerking nog meer ten goede komt aan het voortbestaan van de Groene Vrouw.

  Al een aantal jaar gebruik ik met plezier producten van de Groene Vrouw. Ik heb van ver het bedrijf van Nienke van een aantal ‘smeersels’ uit zien groeien tot prachtige prachtige producten die echt lof en erkenning verdienen!
  Ik denk vooral aan mijn oudste zoon die mede door Kalm! vrijwel eczeemloos en zonder lelijke littekens van eczeemplekken door het leven gaat.
  We zijn hier dol op de producten. Vooral Kalm! en Hatsjoe zijn favoriet!

  Het is altijd leuk om iets nieuws te ervaren en voelen. Ik juich nieuwe producten ook van harte toe! :)

  Succes allebei!

  Groetjes Lotus

 • Maaike

  Hallo dames!
  Ik ben pas net bekend met deze site dus kan nog niks zeggen over wat er verbeterd zou moeten worden.
  Toch zou ik wel een kans willen maken op het bbb, mijn huid kan het wel gebruiken en ik denk dat ik mezelf vanwege mijn zwangerschap ook wel wat extra mag verwennen. Daarnaast is het bbb voor mij een mooi “welkomstcadeau” omdat ik dus nieuw ben op de site ; )
  Ik denk dat wel vaker hier terug kom omdat ik vanwege mijn zwangerschap een soms bijna onverzadigbare honger heb en ik door betere eetgewoontes daar graag verandering in wil brengen.

  Groetjes van Maaike

 • Isis

  samen nog sterker, mooi!
  aangezien ik als wandelende sneeuwstorm door het leven ga wil ik wel eens testen hoe lekker dat spul is wat jullie samen heksen
  gefeliciteerd en dat er veel meer moois zal komen

 • Damp

  Dames gefeliciteerd, nieuwe tijden nieuwe uitdagingen, en zo te lezen goed complementair aan elkaar.

  Wat volgens mij eerst moet gebeuren zijn 2 hele basic dingen: het opzetten van een goed voorraadbeheer / rolling forecast, incl de wensen op gebeid van houdbaarheid en voorraadwaarde. En daaraan gekoppeld, een duidelijk beeld bij welke leveranciers nu de zaken besteld worden en wat daar dan de voorwaarden voor zijn.

  Simpel gezegd: voor jullie klant mag ‘niet leverbaar door geen voorraad’ niet aan de orde zijn. Wat betreft de ‘groene vrouw webwinkel’ hebben jullie vooral concurrentie van fysieke winkels, die binnen 2-3 dagen kunnen leveren. Dat zouden jullie ook moeten kunnen, maar op dit moment is het vertrouwen dat dat lukt erg laag, en dat kost jullie omzet.

  En ik moet niet winnen, mijn belang is veel meer op de langere termijn: het voortbestaan van de groene vrouw als activiteit, bij voorkeur gecombineerd met de mogelijkheid om zaken die in een consult aangeraden worden, direct in opdracht te kunnen geven.

  Enne, nogmaals gefeliciteerd.

  Damp

  • De Groene Vrouw

   Je bent geweldig 😀

   • Damp

    Kun je dat herhalen, ik hoor het zo graag 😛

    • De Groene Vrouw

     Nah… er moet nog iets te willen overblijven hè 😉

 • Sietske

  Gefeliciteerd allebei! Dat het maar een mooie samenwerking mag worden : )
  Ik wil de BBB graag winnen omdat hij simpelweg heerlijk klinkt, mijn huid het goed kan gebruiken, en ik graag ‘s iets zonder allerlei toevoegingen op m’n huid smeer :)
  Het eerste wat jullie moeten aanpakken zijn eigenlijk 2 dingen,
  1. Op de homepage staat al een hele tijd een banner ‘bekijk vragenvrijdag clips’, maar als je er op drukt krijg je een foutmelding.. dus die zouden jullie weg kunnen halen ofwel kunnen vullen met daadwerkelijke vragenvrijdag clips(please do so, meer info is altijd welkom;))
  2. Zoals je zelf al had aangegeven is hef jammer dat je variaties van een product pas ziet in een drop-down-menu, ik denk dat dat handiger kan 😉

  Veel succes gewenst met jullie werkzaamheden :)

 • Marga kuin

  Super Judith deze baan past echt bij jou ben super trots en blij voor je. Jij gaat het helemaal maken met je baan bij de Groenevrouw. Heel veel succes je hebt het verdient xxx

 • Jeanine

  Hey juud!
  Gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging!oftewel baan!
  Superleuk dat jij uitgekozen bent!
  Natuurlijk hoopte ik met je mee en stiekum zei een klein stemmetje in mij
  Dat jij natuurlijk de juiste was voor deze baan!
  Veel succes en veel plezier!
  Ik ga meteen ff kijken wat de groene vrouw allemaal verkoopt en waar het voor staat!
  Dikke kus van mij jeroen en mick xx

 • Ilse

  Judith welkom! Nienke proficiat met je nieuwe compagnette! Een hele fijne samenwerking en ik blijf je blogs volgen. Nuttige tips geschreven in een geweldige unieke schrijfstijl met veel humor! Wat als eerste aan te pakken: uitbreiding van je producten en een promotieactie

 • Pap

  Judith, gefeliciteerd.
  Hier heb je lang naar gezocht en het is helemaal “jouw ding”. Ik ben er van overtuigd dat je van de “Groene vrouw” een gelukkige vrouw kan maken.

 • Anja

  Heej Judith
  Ook namens ons gefeliciflapsteerd met je nieuwe baan!
  Liefs van Tim, Anja, Marit en Jonna

 • Marian

  Nienke, leuk! Heel veel succes en plezier samen!

 • Hoi Judith, gefeliciteerd met je baan bij GroeneVrouw. Leuker, beter, leerzamer kun je volgens mij niet vinden. Ik wens je veel succes en plezier!
  Groetjes
  Moniek

  • Judith Houtenbos

   Helemaal met je eens, Moniek, dank je wel!