Heus wel spannend!

Heus wel spannend!

Darmfloracursus_mini

Goed. Ik had al geschreven dat ik niet zo goed ben in stilzitten. En dat heb ik dan ook niet gedaan. Deze zomer (en euh… de afgelopen anderhalf jaar eigenlijk) heb ik me het schompes geschreven aan de nieuwste online cursus.

Deze keer gaat het over Darmflora & Darmgezondheid. Hij is nog niet af – maar je kunt wel alvast een kijkje nemen op de Pre-Launch-Pagina. Daar lees je alvast iets meer over de cursus. Schrijf je vooral ook in op de speciale nieuwsbrief, dan hou ik je op de hoogte van alle ontwikkelingen!

 

DARMFLORACURSUS PRELAUNCH

Inschrijven voor de nieuwsbrief verplicht je nergens toe. Maar het levert wel van alles op, zoals sneak previews en mooie aanbiedingen rondom de cursus. Ken je iemand die misschien ook wel op de hoogte gehouden wil worden? Deel dit bericht dan via facebook en twitter!

Reageren? Gezellig!

Reacties (2)

  • Carin

    Ik ben ondertussen begonnen met de cursus en wil die nog twijfelt alvast over de streep trekken. Als je serieus bent dan is de cursus zijn geld meer dan waard, dus-ik-zeg DOEN!

  • Margot

    You rock!!