Ladies and gentleman… we have ourselves a winner!

Ladies and gentleman… we have ourselves a winner!

Winnaar

Owowowowow, wat heb ik mezelf aangedaan… leuke actie hoor, maar ik had me totaal niet gerealiseerd dat ik dus uit al jullie leuke, grappige, rijmende en ontroerende verhalen zou moeten KIEZEN! Not my forte.

En dan ook nog kiezen uit bijna 100 reacties. Ja, nee, fijn. Dus het duurde ook iets langer (oh ja, en ik had ook nog een milde oorontsteking maar gelukkig weet ik wat ik daar aan moet doen), waarvoor excuses. Het was echt moeilijk! Maar na lang tobben en uitvoerig beraad met de achterwacht, is het dan toch gelukt.

Dus without further ado… Nodig ik heel graag Kitty, de vriendin van Sofia uit om de cursus te komen volgen. En Sofia, je mag zelf ook mee!

Dit is wat Sofia schreef:

Hoi Groene Vrouw! Ik wil graag mijn vriendin graag opgeven voor de Academy. En dit is geen zielig verhaal, daar heb ik namelijk ook niets mee. Dit is juist een blij verhaal!
Kitty is al bijna 20 jaar mijn beste vriendin. De laatste zeven jaar heeft ze een zware tijd gehad in verband met een onvervulde kinderwens. Ondanks haar verdriet, bleef ze krachtig en meelevend met andere zwangerschappen en baby’s. Nadat ze de hoop eigenlijk al had opgegeven, bleek ze onlangs alsnog zwanger. Wat een feest! Helaas weet ze bar weinig over goede voeding en wilde ze eerder mijn adviezen en ‘voedingsopvoeding’ niet echt ter harte nemen. Maar nu hangt ze geregeld aan de telefoon met haar vragen. Hartstikke goed van haar, en ik help haar graag, maar ik ben ervan overtuigd dat jouw Academy (topidee!) haar veel beter zou helpen op het juiste pad te komen en te blijven. Ze is echt nog een leek, maar sinds kort enorm geïnteresseerd en gepassioneerd over eten. Ik zou het voor haar heel fijn vinden als ze door jou op weg geholpen kan worden! Liefs van Sofia.

 

Lief, simpel, straightforward. Gefeliciteerd dames! Sofia, ik neem contact op via het emailadres dat je hebt ingevuld.

 

Maar hey. Ik zei al dat ik niet zo goed was in kiezen. Daarom heb ik een paar eervolle vermeldingen die me ontroerden of gierend van de lach onder de tafel hadden:

1. Henriette (you had me at ‘groen wijfje’!)

2. Heleen (met het prachtige positieve verhaal over je moeder en 30 years of positive living)

3. De nieren van Tjerk (punten voor originaliteit en een kus op je hoofd)

Ik stuur jullie heel graag de Receptkaarten en het Verzamelde Receptenboek van de cursus 😀

 

En de rest: sorry. Er zaten echt juweeltjes tussen die ik wel had willen kiezen vanwege de grappen, prachtige poëmen, ontroerende verhalen en mooie doorgeef-gedachten. Ik hoop dat jullie niet beledigd zijn en de cursus zo gaaf vinden, dat je hem ook best gewoon wilt aanschaffen in de Academy – want het lijkt me echt fantastisch gezellig om al die zussen, vriendinnen, moeder/dochters en buurvrouwen in de groep te hebben!

De groep begint al aardig vol te lopen… maar tot 1 November kun je je nog opgeven voor de cursus, en betaal je automatisch de introductieprijs van €90,- (in plaats van €115,-) voor het hele pakket inclusief toegang tot de Facebookgroep en de Live Food Call. Zie ik jullie daar?

Oh ja, een kleine mededeling: we beginnen natuurlijk volgende week pas, maar als je de cursus bestelt & betaalt in de Academy, kun je gelijk aan de slag met de introductieles en het bonusmateriaal. Dus als je ongeduldig aangelegd bent (zoals ik), hoef je niet op je vingers te zitten… 😉

 

De vraag van vandaag:
Ik denk dat de cursus al heel leuk in elkaar zit. Maar wanneer denk jij bij een online cursus “Dit moet ik nu doen”? Wat maakt zoiets voor jou onvergetelijk fantastisch?
Vertel het ons in de reacties!

Reageren? Gezellig!

Reacties (6)

 • Ineke knight

  Nienke, ik vind dat je een mooie keus hebt gemaakt!
  Ik ga onze Fem gewoon zelf sponseren, daar hebben we nl. allemaal wat aan!
  Veel plezier met z’n allen!

 • Crystal

  Ik kan de introductieles niet vinden… waar heb je hem verstopt? :s

  • De Groene Vrouw

   Hij staat er echt! Inloggen en even door klikken… het lukt me niet goed om uit te leggen waar precies, daar ben ik niet nerd genoeg voor 😉

   • Crystal

    gevonden! Ik moest naar beneden scrollen bij mijn bestelling. Gewoon niet ver genoeg gekeken 😉

    • De Groene Vrouw

     Ja, we zijn nog wat aan het stoeien met de vormgeving 😉

 • Anneke

  Moooooi verhaal. Geef mij hierbij op voor de academie (klinkt goed). Dan tik ik de schouder wel aan van die mooie engel die op haar beurt… nou you got the message.

  Tot binnenkort digitaal.
  Anneke