Intakegesprek voor consulten

Intakegesprek voor consulten

Wil je weten of een consult iets voor je is?

Wij werken anders dan de meeste andere therapeuten. Wil je weten of onze aanpak bij jou past? Lees dan eerst hier over de verschillende pakketten! De Groene Vrouw heeft momenteel therapeuten in Amsterdam, Amersfoort en Eindhoven. Ook werken we veel via Skype, dus afstand hoeft geen probleem te zijn.


Interesse?

Laat via het contactformulier je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. De Groene Vrouw-therapeuten Nienke, Noortje, Liedewij en Nicolle overleggen bij wie je hulpvraag het beste past en wie ruimte heeft om je te behandelen.

In het (telefonische) Intakegesprek bekijken we samen hoe we jou het beste kunnen helpen. Je therapeut legt je uit hoe de consulten werken en je maakt als je wilt gelijk de eerste afspraak.


Handig om te weten

Als je een Intakegesprek aanvraagt, gaan we er van uit dat je alvast iets hebt gelezen over onze consulten, prijzen en werkwijze. Dat praat een stuk makkelijker. Hier lees je er alles over!

Het Intakegesprek is de voorbereidende eerste stap in je behandeling. We maken alvast kennis met elkaar, ik leg je wat dingen uit en je kunt je brandende vragen stellen. We bespreken nog geen behandelingen of supplementen, dat komt pas in de consulten! Het intakegesprek duurt ongeveer 20-30 minuten.

Dit gesprek is gratis & vrijblijvend – dus kies je uiteindelijk toch niet voor een behandeling, dan is dat geen enkel probleem. Wel willen we je vragen om onze tijd te respecteren – vraag dus alleen een Intake aan als je in principe van plan bent om een consult(pakket) aan te vragen.

Je naam (wel zo handig)

Je leeftijd

Je email (dat moet - maar ik gebruik hem alleen om je een mail te sturen als je dat zelf wilt; en dus niet voor nieuwsbrieven, spam, smac en kaaspannenkoeken)

Aan welke consulten denk je zelf?
 Darmflorapakket Basis Darmflorapakket Voordeel Darmflorapakket Junior Basis Darmflorapakket Junior Voordeel BodyScan-pakket FoodCoaching Aanvullende module Eczeem Aanvullende module Cyclus- en Vruchtbaarheid Aanvullende module Vermoeidheid Aanvullende module Gezond op Gewicht

Wat zijn je belangrijkste klachten?

Hoe lang heb je hier al last van?

Wat heb je al gedaan om je klachten te verhelpen?

Wat is je woonplaats?

Heb je vragen of opmerkingen?

Gelieve dit veld leeg te laten.