Privacy & Cookie Policy - De Groene Vrouw

Privacy & Cookie Policy

Privacy & Cookie Policy

Vanaf 25 mei 2018 moet ieder bedrijf dat persoonsgegevens verwerkt, een privacy statement hebben waarin je kunt lezen wat voor gegevens er verwerkt worden en wat daarmee gebeurt. Dit is de privacy statement van VOF Greenwoods & De Groene Vrouw, dat wil zeggen dat je hier informatie vindt over wat we bij ons bedrijf en de handelsnamen:

  • www.groenevrouw.nl
  • winkel.groenevrouw.nl
  • www.cutecotton.nl

doen met jouw gegevens.

Wie wij zijn

De Groene Vrouw, Cute Cotton en VOF Greenwoods bestaan uit de volgende personen:

  • De Groene Vrouw
    Nienke Gottenbos
    Westbroekse binnenweg 56ac52
    3612 AJ Tienhoven
    0346-243116
    info@groenevrouw.nl
  • VOF GreenWoods (Winkel.groenevrouw.nl & cutecotton.nl)
    Judith Houtenbos & Nienke Gottenbos
    Turfschip 54
    1186 XM Amstelveen
    020-8453979
    winkel@groenevrouw.nl / info@cutecotton.nl

Hoe wij het bedoelen

Los van wat er allemaal verplicht in deze privacy statement moet staan (dat kun je hieronder lezen) willen we je laten weten dat onze intentie in ieder geval is om jouw gegevens niet te misbruiken. Dat wil zeggen dat we alleen dingen van je opslaan als je daar zelf toestemming voor geeft (door een klik op onze cookietoestemming, door je in te schrijven op de nieuwsbrief, door een formulier te versturen op onze websites of door iets aan te schaffen in de webwinkels).

Wij zijn ons er goed van bewust dat jouw privacy en de gegevens die je aan ons verstrekt, heel gevoelig kunnen zijn. We verzamelen daarom geen onnodige gegevens van je, we zullen je gegevens niet onnodig bewaren, en dat wat we bewaren wordt goed beschermd opgeslagen. We zullen je nooit ongevraagd lastig vallen met reclame en natuurlijk delen we ook je gegevens niet met anderen. Kortom: we verzamelen, bewaren en gebruiken je gegevens alleen voor het doel waarvoor jij ze hebt verstrekt; namelijk om te zorgen dat onze dienstverlening passend is voor de opdracht die je ons gegeven hebt. We zijn namelijk zelf ook echte mensen en we behandelen jou zoals we zelf ook graag behandeld willen worden op andere websites en door andere bedrijven.

 

Cookies

Als je voor het eerst bij ons op de site komt, krijg je een popup met de vraag of je akkoord gaat met het verzamelen en opslaan van cookies. Een cookie is een klein bestandje dat door een website die je bezoekt, automatisch op je harde schijf wordt opgeslagen. Onze websites maken gebruik van cookies. Deze gegevens (bijvoorbeeld je IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens. Om je te helpen een beter begrip te krijgen van dit beleid en de door technologieën die wij gebruiken hanteren wij de volgende definities:

  • Cookies
    Kleine tekstbestanden (doorgaans bestaande uit letters en nummers) die in het geheugen van je webbrowser of apparaat worden geplaatst wanneer je een website of een boodschap bekijkt. Cookies stellen een website in staat specifieke apparaten of webbrowsers te herkennen. Er bestaan verschillende soorten cookies:

    • Sessie Cookies’ zijn cookies die verlopen aan het eind van je browsersessie. Deze cookies helpen ons een link te leggen tussen jouw activiteiten gedurende die specifieke sessie.
    • Persistente Cookies’ zijn opgeslagen op je apparaat en blijven ook na je sessie bewaard. Deze cookies stellen ons in staat om jouw voorkeuren of activiteiten te onthouden over meerdere sessies.
    • First-Party cookies’ worden geplaatst door de website die je op dat moment bezoekt.
    • Third-Party cookies’ worden geplaatst door een derde partij los van de website die je op dat moment bezoekt.

Door te klikken op ‘akkoord’ op onze cookie-popup, ga je ermee akkoord dat onze websites cookies plaatsen en op die manier gegevens bewaren. Wij gebruiken de cookies niet om je te identificeren, maar om de bezoekerservaringen bij te houden en te verbeteren. Op dit moment gebruiken we de cookies nog niet voor marketingdoeleinden. Mogelijk dat we dit in de toekomst wel gaan doen; je kunt dan bijvoorbeeld denken aan een advertentie op een andere website voor onze producten (nadat je onze site hebt bezocht). Als je wilt kun je de instellingen van je browser wijzigen om cookies te weigeren.

 

Nieuwsbrief (Het Groene Blaadje)

Wanneer je je inschrijft voor onze nieuwsbrief Het Groene Blaadje, slaan we de naam en het emailadres dat je opgeeft, op in onze emailmarketingsoftware. Je gegevens kunnen gebruikt worden voor het analyseren van wat jij interessant vindt en het segmenteren daarop. We kunnen dan bijvoorbeeld een mail sturen naar alleen die lezers die een bepaalde link al eerder geopend hebben, of die hebben aangegeven dat ze interesse hebben in een bepaald product.

Ook hier is het goed om te weten dat we dit kunnen doen, maar dat we er in de praktijk vaak geen gebruik van maken. Bovendien zullen we het nooit écht persoonlijk bekijken; hoewel we in theorie toegang hebben tot jouw naam en emailadres en we dus zouden kunnen zien of Jantje of Pietje geklikt hebben op een bepaalde link in de nieuwsbrief, zullen we dat in de praktijk niet op die manier doen. Hoogstens maken we een groep van mensen die (bijvoorbeeld) wel-of-niet-geklikt hebben, om te zorgen dat we je geen informatie sturen waar je niet op zit te wachten. Eerlijkheidshalve moeten we erbij zeggen dat we deze technieken op dit moment niet inzetten, omdat we er zelf eigenlijk ook niet zoveel van snappen. We zijn gewoon niet zulke goede marketeers. Maar het kán dus wel, en als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief geef je er ook toestemming voor. Onze emailmarketingsoftware slaat deze gegevens 12 maanden lang op.

Wat gebeurt er wel als als je je inschrijft voor het Groene Blaadje?
Als je je opgeeft voor onze nieuwsbrief sturen we je een aantal keer per jaar (gemiddeld 1x per maand maar vaak minder, en maximaal 2x per maand) een digitale nieuwsbrief. Meestal staat daar wat informatie in over nieuwe ontwikkelingen in ons bedrijf, een aanbieding voor een dienst of product, en een recept – ofwel Roddels, Reclame & Recepten.

Je gegevens (naam, emailadres en of je nieuwsbrieven geopend hebt of op links in de nieuwsbrief hebt geklikt) worden beveiligd opgeslagen door onze emailmarketingsoftware. Of je de nieuwsbrief hebt geopend en/of hebt geklikt op de links in de nieuwsbrief, wordt 12 maanden lang bewaard en daarna geanonimiseerd. Je inschrijfgegevens worden bewaard tot jij je uitschrijft, wat je op ieder gewenst moment kunt doen met de link onderaan iedere nieuwsbrief. Daarna worden ze automatisch verwijderd en zul je geen nieuwsbrieven meer van ons ontvangen.

 

Webwinkels

Wanneer je iets koopt bij De Groene Vrouw of Cute Cotton, hebben we gegevens van je nodig om je producten te kunnen versturen. Ook wanneer je een account aanmaakt om producten (favorieten) te kunnen opslaan en bewaren, verwerken we jouw gegevens. Dit is wat we ermee doen:

Wij werken met de volgende samenwerkingspartners. Met ieder van hen hebben we (indien wettelijk verplicht) een verwerkersovereenkomst, zodat je er zeker van bent dat ook zij veilig & integer omgaan met jouw gegevens:

  • Magento
    Dit is onze webwinkelsoftware. Hiermee worden je gegevens opgeslagen. Magento heeft toegang tot je gegevens om ons technische ondersteuning te bieden, maar zullen je gegevens nooit gebruiken voor een ander doel.
  • Beyonit
    Dit is onze webbouwer en hostingpartij. Zij slaan eveneens gegevens op en hebben hier toegang toe om ons technische ondersteuning te bieden, maar zullen je gegevens nooit gebruiken voor een ander doel.
  • Exact Online
    Dit is onze boekhoudsoftware. Hierin worden je facturen gemaakt en worden jouw persoonsgegevens dus gekoppeld aan wat je hebt gekocht. We zijn wettelijk verplicht om onze boekhouding 5 jaar te bewaren, maar het is wel mogelijk om jouw facturen te anonimiseren als je wilt dat dit eerder dan 5 jaar (na je bestelling) gebeurt. Verder heeft Exact Online toegang tot jouw gegevens om ons technische ondersteuning te bieden, maar zij zullen je gegevens nooit gebruiken voor een ander doel.
  • Sisow
    Dit is onze payment provider, dat wil zeggen dat deze software het mogelijk maken dat je op onze website kunt betalen met iDeal, MrCash en paypal. Sisow slaat gegevens zoals je naam, emailadres, bestelnummer en het bankrekeningnummer waarmee je betaald hebt op. Ook hebben ze toegang tot jouw gegevens om ons technische ondersteuning te bieden, maar zullen je gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. Sisow is vergunninghouder van DNB en gecertificeerd CPSP.
  • PayPal
    Dit is eveneens een payment provider en via deze software kun je betalen met PayPal op onze website. PayPal slaat gegevens zoals je naam, emailadres en bestelnummer op. Ook hebben ze toegang tot jouw gegevens om ons technische ondersteuning te bieden, maar zullen je gegevens nooit gebruiken voor een ander doel.
  • Gmail
    Dit is onze emailprovider. Als je een mailtje naar ons stuurt, komt dat in Gmail terecht. Om je goed te kunnen helpen (bijvoorbeeld om te kunnen terugzoeken wat ons antwoord was op je vraag van een paar maanden terug) bewaren we je mails 12 maanden nadat je ze naar ons gestuurd hebt. Daarna slaan we de geanonimiseerde gegevens op en verwijderen we je email.
  • Trusted Shops
    Deze software maakt het mogelijk voor jou om onze winkel, service en producten te beoordelen. Trusted Shops maakt gebruik van subverwerkers. Trusted Shops en diens subverwerkers slaan voor bovenstaand doel gegevens van je op en hebben hier toegang toe om ons technische ondersteuning te bieden, maar zullen je gegevens nooit gebruiken voor een ander doel.
    Om ons Trusted Shops-keurmerk, de eventueel verzamelde beoordelingen en het productaanbod van Trusted Shops na een bestelling te kunnen tonen, is op onze webwinkels de Trusted Shops Trustbadge geïntegreerd. Na afweging van onze verschillende belangen, beschermt dit de legitieme heersende belangen voor optimale marketing van ons aanbod. De Trustbadge en de daarmee geadverteerde diensten zijn een product van TRUSTED SHOPS GmbH, Subbelrather Str. 15C, 50823 Keulen, Duitsland. Wanneer een Trustbadge wordt opgevraagd slaat de webserver automatisch een zogenaamde server-logfile op waarin uw verzoek met bijvoorbeeld uw IP-adres, de datum en tijd van het verzoek, de verzonden hoeveelheid gegevens en de naam van uw internetprovider (toegangsgegevens) wordt gedocumenteerd. Deze toegangsgegevens worden niet verwerkt en uiterlijk 7 dagen na uw laatste bezoek aan de pagina automatisch overschreven. Andere persoonsgerelateerde gegevens worden uitsluitend aan Trusted Shops doorgegeven wanneer u na het plaatsen van een bestelling ervoor kiest om de Trusted Shops-producten te gebruiken of al bent aangemeld voor het gebruik daarvan. In dat geval geldt de tussen u en Trusted Shops contractuele overeenkomst.
  • Sipack
    Als je een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om jouw pakket bij je te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van Sipack voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij je naam, adres en woonplaatsgegevens met Sipack delen. In het geval dat Sipack onderaannemers inschakelt, stellen zij jouw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking. Sipack en eventuele onderaannemers gebruiken jouw gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst, dat wil zeggen voor het versturen van je pakketje en indien nodig voor het traceren van kwijtgeraakte post of het verwerken van klachten, opmerkingen en retouren.
  • Picqer
    Sipack maakt gebruik van het systeem Picqer. Hierin worden de gegevens van jouw bestelling (producten, naam, adres) opgeslagen zodat je bestelling samengesteld en verzonden kan worden. Picqer slaat voor dit doel gegevens van je op en hebben hier toegang toe om ons technische ondersteuning te bieden, maar zullen je gegevens nooit gebruiken voor een ander doel.
  • Indie Projects
    Dit is het bedrijf van onze ondersteunende kracht voor onder andere de klantenservice, administratie en productie. Indie Projects heeft dus toegang tot jouw gegevens om ons technische ondersteuning te bieden, maar zal je gegevens nooit gebruiken voor een ander doel.

Al deze samenwerkingspartners zijn verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen, zoals het gebruik van SSL-encryptie en beveiligde dataopslag. Ook houden zij rekening met de geldende wettelijke bewaartermijnen voor persoonsgegevens.

Wij bewaren jouw gegevens zolang je cliënt van ons bent. Dit betekent dat wij je klantprofiel (account) bewaren totdat je aangeeft dat je niet langer van onze diensten gebruik wilt maken. Als je dit bij ons aangeeft zullen wij dit tevens opvatten als een vergeetverzoek. Bij het indienen van zo’n vergeetverzoek, zullen wij al jouw persoonsgegevens in onze en door ons gebruikte systemen wissen. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen moeten wij ook dan nog facturen met je (persoons)gegevens bewaren voor zolang de toepasselijke termijn loopt. Medewerkers hebben dan echter geen toegang meer tot je cliëntprofiel en documenten die wij naar aanleiding van je opdracht hebben vervaardigd.

 

Praktijk & Academy

Binnen onze praktijk verwerken we zeer gevoelige gegevens. We zijn ons daar terdege van bewust en zullen alles doen dat binnen onze mogelijkheden ligt om te zorgen dat jouw gegevens veilig zijn en niet gebruikt worden voor andere doeleinden dan waarvoor je ze aan ons hebt verstrekt.

Wij bewaren en verwerken de gegevens die je aan ons verstrekt via emails, intakeformulieren, anamneseformulieren, voedingsdagboeken, klachtenchecklists en updateformulieren met als doel jouw behandeltraject te kunnen uitvoeren. Wij zullen je gegevens nooit delen met derden en/of bedrijven (uitgezonderd de samenwerkingspartners die hieronder genoemd worden).

Wij werken met de volgende samenwerkingspartners. Met ieder van hen hebben we (indien wettelijk verplicht) een verwerkersovereenkomst, zodat je er zeker van bent dat ook zij veilig & integer omgaan met jouw gegevens:

  • WordPress
    Dit is het softwaresysteem waarop het blog-, academy en praktijkgedeelte van onze website draait. WordPress en WooCommerce (het webwinkelgedeelte van www.groenevrouw.nl waar je onze boeken, praktijkdiensten en online producten kunt kopen) slaan voor dit doel je gegevens op. WordPress en WooCommerce hebben toegang tot je gegevens om ons technische ondersteuning te bieden, maar zullen je gegevens nooit gebruiken voor een ander doel.
  • Savii
    Dit is onze hostingpartij. Binnen dit systeem worden gegevens opgeslagen; Savvii heeft hier toegang toe om ons technische ondersteuning te bieden, maar zullen je gegevens nooit gebruiken voor een ander doel.
  • Sisow
    Dit is onze payment provider, dat wil zeggen dat deze software het mogelijk maken dat je op onze website kunt betalen met iDeal, MrCash en paypal. Sisow slaat gegevens zoals je naam, emailadres, bestelnummer en het bankrekeningnummer waarmee je betaald hebt op. Ook hebben ze toegang tot jouw gegevens om ons technische ondersteuning te bieden, maar zullen je gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. Sisow is vergunninghouder van DNB en gecertificeerd CPSP.
  • PayPal
    Dit is eveneens een payment provider en via deze software kun je betalen met PayPal op onze website. PayPal slaat gegevens zoals je naam, emailadres en bestelnummer op. Ook hebben ze toegang tot jouw gegevens om ons technische ondersteuning te bieden, maar zullen je gegevens nooit gebruiken voor een ander doel.
  • Q-invoice
    Dit is onze boekhoudsoftware. Hierin worden je facturen gemaakt en worden jouw persoonsgegevens dus gekoppeld aan wat je hebt gekocht. We zijn wettelijk verplicht om onze boekhouding 5 jaar te bewaren, maar het is wel mogelijk om jouw facturen te anonimiseren als je wilt dat dit eerder dan 5 jaar (na je bestelling) gebeurt. Verder heeft Q-invoice toegang tot jouw gegevens om ons technische ondersteuning te bieden, maar zij zullen je gegevens nooit gebruiken voor een ander doel.
  • Podio
    Dit is een systeem waarmee wij jouw gegevens als cliënt van onze praktijk bijhouden. Hierin worden al jouw gegevens opgeslagen (denk aan naam, adres, geboortedatum en de gezondheidsgegevens die jij aan ons hebt verstrekt of die wij in opdracht van jou door het laboratorium hebben verkregen). Podio is een sterk beveiligd systeem dat ons helpt om jou de beste behandeling te geven die we kunnen bieden. Podio slaat voor dit doel gegevens van je op en heeft hier toegang toe om ons technische ondersteuning te bieden, maar zal je gegevens nooit gebruiken voor een ander doel.
  • Globiflow
    Dit is software die ervoor zorgt dat Podio goed kan werken. Globiflow kan bijvoorbeeld toegang hebben tot het emailadres dat je hebt opgegeven, om te zorgen dat je op tijd een mailtje krijgt als je bij ons onder behandeling bent. Globiflow is een sterk beveiligd systeem dat ons helpt om jou de beste ervaring te geven die we kunnen bieden. Globiflow slaat voor dit doel gegevens van je op en heeft hier toegang toe om ons technische ondersteuning te bieden, maar zal je gegevens nooit gebruiken voor een ander doel.
  • CellCare HRM
    Als onderdeel van je onderzoeken en/of behandeling kun je het Neuro4Profiel invullen. Hiervoor maken we gebruik van dit softwaresysteem, omdat het een mooie, overzichtelijke en handige manier is om de vragenlijst in te vullen. Je dossier in dit systeem bevat je naam, emailadres en de gezondheidsgegevens die je hebt ingevuld. CellCare HRM is een sterk beveiligd systeem dat ons helpt om jou de beste ervaring te geven die we kunnen bieden. CellCare HRM slaat voor dit doel gegevens van je op en heeft hier toegang toe om ons technische ondersteuning te bieden, maar zal je gegevens nooit gebruiken voor een ander doel.
  • Gmail
    Dit is onze emailprovider. Als je een mailtje naar ons stuurt, komt dat in Gmail terecht. Om je goed te kunnen helpen (bijvoorbeeld om te kunnen terugzoeken wat ons antwoord was op je vraag van een paar maanden terug) bewaren we je mails 12 maanden nadat je ze naar ons gestuurd hebt. Daarna slaan we de geanonimiseerde gegevens op en verwijderen we je email.
  • Calendly
    Dit is onze online agenda, waarin je zelf afspraken kunt maken voor een Half Uurtje Kennis of een intakegesprek. In Calendly worden de persoonsgegevens opgeslagen die je verstrekt voor het maken van een afspraak, zoals je naam, emailadres en telefoonnummer. De gegevens in Calendly zijn gekoppeld met onze Google Calendar. Calendly en Google Calendar zijn sterk beveiligde systemen. Lees hier de privacy policy van Calendly om te zien wat zij met je gegevens doen. Afspraken in deze systemen worden standaard 7 jaar bewaard in verband met de belastingtechnische verplichting om een urenregistratie bij te houden. Als je wilt dat je gegevens verwijderd worden uit Calendly en Google Calendar kun je een vergeetverzoek indienen (zie onder).
  • RP Sanitas Humanus
    Dit is één van de laboratoria waar wij mee werken. Zij verwerken de samples die je naar hen instuurt en halen hier de informatie waarvoor jij opdracht hebt gegeven (zoals de status van je darmflora of hormoonspiegels). RP Sanitas Humanus slaat voor dit doel gegevens van je op en heeft hier toegang toe om ons ondersteuning te bieden, maar zal je gegevens nooit gebruiken voor een ander doel.
  • Biovis GMBH
    Dit is één van de laboratoria waar wij mee werken. Zij verwerken de samples die je naar hen instuurt en halen hier de informatie waarvoor jij opdracht hebt gegeven (zoals de status van je darmflora of hormoonspiegels). Biovis GMBH slaat voor dit doel gegevens van je op en heeft hier toegang toe om ons ondersteuning te bieden, maar zal je gegevens nooit gebruiken voor een ander doel.
  • Indie Projects
    Dit is het bedrijf van onze ondersteunende kracht voor onder andere de klantenservice, administratie en productie. Indie Projects heeft dus toegang tot jouw gegevens om ons technische ondersteuning te bieden, maar zal je gegevens nooit gebruiken voor een ander doel.
  • SLMMR
    Dit bedrijf helpt ons om Podio, Globiflow en andere software op de juiste manier in te stellen en ermee te werken. SLMMR heeft als webbeheerder toegang tot de gegevens die in onze softwaresystemen zijn opgeslagen om ons technische ondersteuning te bieden, maar zal je gegevens nooit gebruiken voor een ander doel.
  • Beyonit
    Dit is onze webbouwer. Zij slaan eveneens gegevens op en hebben hier toegang toe om ons technische ondersteuning te bieden, maar zullen je gegevens nooit gebruiken voor een ander doel.
  • Onze therapeuten en gelieerde medewerkers
    hebben toegang tot jouw gegevens met als doel jouw behandeling te kunnen uitvoeren (binnen de Darmflorapakketten en losse behandeltrajecten) of met als doel je gegevens te verwerken tot een begrijpelijke uitwerking (binnen de BodyScan-pakketten). Zij zullen altijd zorgvuldig omspringen met je gegevens en deze nooit gebruiken voor een ander doel. De Groene Vrouw werkt hiervoor samen met de volgende personen en praktijken:

Al deze samenwerkingspartners zijn verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen, zoals het gebruik van SSL-encryptie en beveiligde dataopslag. Ook houden zij rekening met de geldende wettelijke bewaartermijnen voor persoonsgegevens.

De Groene Vrouw bewaart je gegevens automatisch:

  • drie maanden na het laatste contact dat je met ons hebt gehad
    wanneer het gaat om gegevens via contact-, aanvraag- en intakeformulieren, afgeronde BodyScan-pakketten en Half Uurtjes Kennis
  • 2 jaar na het laatste contact dat je met ons hebt gehad
    wanneer het gaat om mailwisselingen met de klantenservice (vragenlijn) via vragen@groenevrouw.nl en vragen@cutecotton.nl
  • 5 jaar na het laatste contact dat je met ons hebt gehad
    wanneer het gaat om gegevens binnen behandelplannen en patiëntendossiers bij Darmflorapakketten en losstaande behandeltrajecten
  • 7 jaar na je aankoop
    wanneer het gaat om factuurgegevens, die we belastingtechnisch 7 jaar moeten bewaren

Na deze periode worden al je gegevens geanonimiseerd, dat wil zeggen dat we de gegevens zelf bewaren maar dat we alle gegevens die herleid kunnen worden tot jou als persoon (naam, adres, BSN, geboortedatum etc) wissen. Met andere woorden: je resultaten en uitwerkingen blijven bewaard, maar worden geanonimiseerd en kunnen niet meer gekoppeld worden aan jou als persoon. Dat betekent ook dat we je dossier en gegevens rond je behandeling NIET meer kunnen terughalen als je ze zelf bent kwijtgeraakt! Als je al eerder gebruik wilt maken van het ‘recht om vergeten te worden’, dan kun je dit bij ons aangeven en zullen wij je gegevens anonimiseren.

 

Jouw rechten

Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heb jij als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen je hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe je je op deze rechten kunt beroepen.

In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van je gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat je de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij je vragen jezelf te legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens.

Je hebt te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als je vermoedt dat wij je gegevens op een verkeerde manier gebruiken.

Inzagerecht

Je hebt altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op jouw persoon of die daartoe herleidbaar zijn, in te zien. Je kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken via vragen@groenevrouw.nl of vragen@cutecotton.nl. Je ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op je verzoek. Als je verzoek wordt ingewilligd sturen wij je op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen.

Rectificatierecht

Je hebt altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op jouw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. Je kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken via vragen@groenevrouw.nl of vragen@cutecotton.nl. Je ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op je verzoek. Als je verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast.

Recht op beperking van de verwerking

Je hebt altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op jouw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. Je kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken via vragen@groenevrouw.nl of vragen@cutecotton.nl. Je ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op je verzoek. Als je verzoek wordt ingewilligd sturen wij je op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot je de beperking opheft, niet langer worden verwerkt.

Recht op overdraagbaarheid

Je hebt altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op jouw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. Je kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken via vragen@groenevrouw.nl of vragen@cutecotton.nl. Je ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op je verzoek. Als je verzoek wordt ingewilligd sturen wij je op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over jou, die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen De Groene Vrouw en/of Cute Cotton in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd.

Recht van bezwaar en overige rechten

Je hebt in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door of in opdracht van De Groene Vrouw & Cute Cotton. Als je bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van je bezwaar. Is je bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan jou ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken. Je hebt bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken jouw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Ben je van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken via vragen@groenevrouw.nl of vragen@cutecotton.nl.

Wijzigingen in het privacybeleid

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vind je echter altijd de meest recente versie. Als het nieuwe privacybeleid gevolgen heeft voor de wijze waarop wij reeds verzamelde gegevens met betrekking tot jou verwerken, dan brengen wij je daarvan per e-mail op de hoogte.