Lezingen & andere praatjes

Lezingen & andere praatjes

KAARTENBen je op zoek naar een lezing of workshop voor je event? En dan bij voorkeur iets leuks, waar je publiek enthousiast van wordt – en dat ze af en toe moeten lachen? Ik ben een enorme praajesmaker – vooral over darmflora, voeding en gezondheid.

Laten we eerlijk zijn: de meeste lezingen zijn een beetje, eh, saai. Daar doe ik dus niet aan. Met een unieke combinatie van kennis, inspiratie en humor zorg ik voor een lezing vol energie en plak ik de informatie op de juiste plek: in het hoofd van je publiek.

 

Je zou stand-up comedian moeten worden, zo leuk was het!

~ deelnemer aan de workshop De Poepdokter, Spiritueel café Arnhem 2017

 

Onderwerpen

Een lezing of workshop kan op maat gemaakt worden. 30 minuten of 2,5 uur: het publiek blijft geboeid luisteren en gaat naar huis met een hoofd vol kennis en ideeën. Ik geef lezingen over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van darmflora, voeding en gezondheid. Laat weten over welk onderwerp je iets wilt horen – of doe alvast wat inspiratie op:

 • De Poepdokter
  Lezing behorende bij het boek De Poepdokter. We bespreken de spijsvertering en wat daar zoal mis kan gaan; natuurlijk besteden we uitgebreid aandacht aan de darmflora en hoe je die gezond houdt.
 • Zwanger, Baby & Kind
  Lezing over het belang van de darmflora en goede voeding voor de periode rondom vruchtbaarheid, zwangerschap, borstvoeding en de baby- en kindertijd.
 • Wijs & Grijs, Gezond & Fit
  Dé lezing voor de ouder wordende mens. Waarom is de darmflora zo belangrijk, en wat is de relatie tussen de darmen en ziektes als Alzheimer, Parkinson en andere aandoeningen? En natuurlijk: hoe zorg je als ‘plusser’ voor een gezonde spijsvertering?
 • Food Trends
  In Voedingsland zegt iedereen iets anders. Iedere goeroe heeft weer een nieuw, hip idee over wat je zou moeten eten. Maar kloppen al die trends eigenlijk wel? Ik neem je mee langs de meest bekende food trends en leg uit wat er wel, of juist niet, logisch aan is.

Boekingen

In een klein zaaltje voor 15 mensen, bij een kampvuur, op een podium voor een groot publiek of desnoods in een circustent… voor leken of professionals: allemaal geen enkel probleem. Bespreek je idee en we kijken wat er mogelijk is!

Wat niet mogelijk is: mijn kennis is gratis, maar mijn tijd niet. Ik kom dus niet als je geen budget hebt. Of als je budget bestaat uit exposure op je facebookpagina, een boekenbon of een bos bloemen. Ik doe trouwens niet aan bloemen. Wil je je publiek een leerzame, interessante en vooral leuke lezing voorschotelen en heb je daar een normaal budget voor beschikbaar, dan kun je voor een prijsopgave en boekingen contact opnemen via dit formulier:

 

Schermafbeelding 2017-01-11 om 16.04.43Nienke Tode-Gottenbos, alleen al dat ze met haar hoge hakken in het zand kon staan was al indrukwekkend. Ze gaf als De Poepdokter een duidelijke uitleg waar jouw darmen blij van worden en zo de perfecte stoelgang krijgt. Dit alles in haar eigen unieke, nuchtere stijl. Leuk om te zien dat ze vertelt zoals ze schrijft. De pauze heb ik gebruikt om in de rij te staan voor een gesigneerd exemplaar van haar nieuwste boek “De poepdokter bakt ze bruin”.

~ Amélie van Blond met een Groen Geloof over Cirque du Santé 2017