Webinar DIY Kruidenolie & Zalf – take 2!

Webinar DIY Kruidenolie & Zalf – take 2!

take_2

Jaja, het was een avontuur, de eerste keer webinarren. En bijna alles ging goed. Behalve dat ik geen glaasje water kreeg van mijn ega. En oh ja – ook dat het hele gebeuren niet is opgenomen…

Maar niet getreurd: we doen het gewoon nóg een keer! Met name omdat ik dacht dat ik een onbeperkt aantal deelnemers had, maar dat niet waar bleek te zijn: mensen die iets later waren, konden niet meer inloggen…

Dus. Herhaling. Morgen (da’s zondag 23 maart) doen we ‘m nog een keer.

Wie er de eerste keer bij was heeft geluk, want dit wordt dus de opname die iedereen die zich inschreef, in zijn mailbox krijgt. No pressure voor mij, gelukkig. Tot morgen!

Reageren? Gezellig!

Reacties (21)

 • Sietske

  Bedankt voor deze leuke en leerzame webinar!

 • Birgit

  hoi Groene vrouw, wanneer geef je weer een webinar? Wil het graag een keer meemaken!
  Ik wacht met spanning af. Groetjes Birgit

  • De Groene Vrouw

   Hoi Birgit,

   We zijn nu bezig met het klaarmaken van de site, zodat alle digitale content een plek kan krijgen. Als dat gelukt is (ik hoop ergens in mei of april), komen er nieuwe webinars 😀 Tot dan!

 • Mariska

  Hallo,

  Graag ontvang ik nog het pdf’je van de webinar.
  Is dat mogelijk?

  Groetjes,

  Mariska

 • Sanne

  Ik had me ingeschreven, maar heb hem niet ontvangen in de mail. Daar kom ik wel over heen, maar wilde je even vertellen dat dat dus niet werkt. (voor volgende webinars).

  • De Groene Vrouw

   Dat gaat ook niet automatisch; ik moet het handmatig doen en daar gaat even overheen. Dus als het goed is krijg je hem nog 😀

 • Annemarieke

  Helaas, kon ik vrijdag niet inloggen.
  Blijf continue in het scherm “loading…” hangen.

  Nu lees ik hier op de site dat er gisteravond een herhaling was, maar dat wist ik niet.
  :-(

  Waar kan ik de webinar alsnog (terug)zien?

  • De Groene Vrouw

   Als je je hebt ingeschreven van tevoren, krijg je vanzelf de video en de powerpoint toegemaild 😀

   • Annemarieke

    Super!!!
    Dank je wel.

    Dan zal ik die even afwachten.

 • Emma

  Ik heb ‘m vanmorgen gevolgd, was erg leuk om te doen alleen met twee “rondrennende” kinderen heb ik voor mijn gevoel toch wel wat gemist, zoiets moet je eigenlijk echt in rust doen. Wat ik bijvoorbeeld gemist heb is het zeven van de kruidenolie, ik vind altijd dat er zo veel olie in de kruiden achterblijft. Heb je hier nog tips voor gegeven?
  Zo’n webseminar zou ik leuk vinden om te doen, voor een klein prijsje kort en bondig. Veel informatie is (helaas) overal op internet te vinden. Het is dan wel fijn als er een goede gelegenheid is om vragen te stellen.
  Maar leuk hoor!

 • Chandra

  Ik vond het erg leerzaam. Handig dat je ook vragen kon stellen. Dank je wel voor deze webinar!

 • Anja

  Ik kon hem vrijdag gelukkig wel volgen en vond het heel leuk.
  Maar omdat het ook voor mij de eerste webinar was , in de haast helemaal vergeten aantekeningen te maken haha.
  Gelukkig nog wat uit mijn geheugen kunnen plukken, en zo juist wat dingetjes in mijn schriftje kunnen schrijven. :-)
  grtjs
  Anja

 • Angelina

  Ik log in en dan krijg ik op m’n scherm loading al een kwartier lang verder doet ie niks…..

 • De connectie was weggevallen vlak nadat het licht uitviel, en ik krijg elke keer errors als ik weer mezelf wil aanmelden. :( Internet verbinding is bij mij nu prima, dus ik weet niet waar dat aan lag. Hopelijk kan ik nog inloggen voordat alles voorbij is.

   • Ik vond het leuk!!! En ik heb nog gemaild met betreft tot de gevraagde feedback :)

    • De Groene Vrouw

     Dank je!

 • Wat fijn dat het niet is opgenomen, nu een tweede kans.
  Alles ging goed vrijdag, totdat ik het beeld groter wilde maken en je weg viel.
  Opnieuw inloggen kon dus niet, begrijp nu waarom.
  Ik baalde als een stekker maar na dit bericht weer helemaal blij.
  Zie je zondag!

 • Hopelijk lukt het me er morgen wel bij te zijn! Gisteravond lagen de kinderen later dan gepland op bed 😉 Gelukkig voor mij is er een herkansing morgen! :)

 • Sanne

  Ik heb genoten gisteren, was heel prettig hoor! Ook je tempo was goed te volgen. Bedacht nog wel iets, zou je ega ook de comments kunnen lezen en dan de belangrijke vragen voor je selecteren? Daarnaast was het misschien niet voor iedereen duidelijk hoe je het videobeeld groter kon maken. Balk naast het presentatiescherm naar rechts schuiven 😉

  • De Groene Vrouw

   Helder, dank je! Ach, we oefenen gewoon nog even verder 😉